• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/icelmedya
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905397038373
  • https://www.twitter.com/IcelMedya
  • https://www.instagram.com/icelmedya

İÇEL MEDYA

AKDENİZ'İN KALBİ, MERSİN'İN SESİ...

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME METNİ

Son Güncelleme:_12.06.2020_

İÇEL MEDYA web sitesine hoş geldiniz! Bu web sitesi (“Site”), İÇEL MEDYA Yayıncılık Uluslararası Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetleri Şti.’ye (“Şirket”) aittir.

Bu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme Metni (“Politika”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla faaliyet gösteren ve Kayacı Mahallesi Bozburun Merkez Sokak No:28/1 Erdemli / Mersin adresinde kayıtlı adresi bulunan Şirket tarafından aşağıdaki konularda bilgilendirilmeniz amacıyla hazırlanmıştır:

  • Şirket tarafından Site aracılığıyla toplanılan ve işlenen kişisel verilerin türleri,
  • Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığı,
  • Şirket’in kişisel verilerinizi kimlerle ve hangi amaçlarla paylaşabileceği,
  • Şirket’in işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğu ve bu hakları nasıl kullanabileceğiniz ve
  • İstekleriniz hakkında bize ulaşmak için seçenekleriniz
  1. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, İŞLEME AMAÇLARI VE VERİ İŞLEMENİN HUKUKİ SEBEPLERİ
  2. İÇEL MEDYA Üyesi Olmanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

 

İşlenen Kişisel Veri

 

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

Site                               Üyeliğinin Oluşturulması

Adı,                 Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Şifre, Telefon Numarası

 

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 

Hesap                          Güvenliğinin Sağlanması

 

Alternatif       E-Posta Adresi, Şifre

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

 

Kanundan                                    Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması

 IP Adresi ve Portu

·       KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

·       KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi

·       KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA  İnternet              Sitesine İçerik Yüklenmesi

 Adı, Soyadı

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

İÇEL MEDYA Oyunlarına Girişin Gerçekleştirilmesi

Adı,                 Soyadı, Alternatif       E-Posta Adresi,                  Site Üyeliğinin Oluşturulması, Üye Adı

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 

Ücretsiz       Canlı      Borsa Hizmetinin Sunulması

 

Adı, Soyadı

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 Üyelik ile İlgili İletişimlerin Sağlanması

 

Adı, Soyadı, Telefon Numarası

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine Getirilmesi

Adı,                 Soyadı, Alternatif       E-Posta Adresi,     Mynet     E- Posta Adresi, Talep ve                              Şikayetler Kapsamında Alınabilecek                   Diğer Kişisel                             Veriler, Telefon Numarası

 

 

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Ücretsiz       Canlı      Borsa Hizmetinin Sunulması

 Adres, Üye Adı

·   KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

·   KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

İÇEL MEDYA Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması

 Çerez Bilgileri

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

İÇEL MEDYA                      Profilinin Özelleştirilmesi

Cinsiyet,                        Doğum Tarihi

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

Profil Resmi

KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi

Haber                         Hizmetlerinin Sunulması

Haber Yorumlarında Yer                  Alabilecek Kişisel Veriler

 

KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi

İÇEL MEDYA Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş Yapılabilmesi

Facebook ID

Google ID

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Site’ye İçerik Yüklenmesi

İÇEL MEDYA'ya Yüklenen İçeriklerde            Yer

Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Üye Adı

 

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin Sağlanması

Adı, Soyadı, Kredi Kartı                   Numarası,

Banka                          Hesap Bilgileri

 

KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  1. İÇEL MEDYA Platformunu İÇEL MEDYA Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

İşlenen Kişisel Veri

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine Getirilmesi

Adı,                 Soyadı, Alternatif       E-Posta Adresi,     Mynet     E- Posta Adresi, Talep ve                              Şikayetler Kapsamında Alınabilecek                   Diğer Kişisel                             Veriler, Telefon Numarası

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Kanundan                                    Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması

 

 IP Adresi ve Portu

·       KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

·       KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi

·       KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA            Site             ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması

Çerez Bilgileri

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

 

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

İşlenen Kişisel Veri

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

İÇEL MEDYA İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Çerez Bilgileri

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza  dayanarak

Facebook ID Aracılığıyla İÇEL MEDYA Ürün            ve Hizmetlerinin Tanıtımının Yapılabilmesi

Çerez Bilgileri

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza  dayanarak

İÇEL MEDYA Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş Yapılabilmesi

Facebook ID

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Haber Hizmetlerinin Sunulması

Haber Yorumlarında Yer                  Alabilecek Kişisel Veriler

KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi

Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin Sağlanması

Adı, Soyadı, Kredi Kartı                   Numarası,

Banka                          Hesap Bilgileri

KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

 

İÇEL MEDYA Abonesi Olmanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

İşlenen Kişisel Veri

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

İÇEL MEDYA  Aboneliğinin Oluşturulması ve Proservis Hizmetinin Sunulması

Adı,                Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Mynet E- Posta             Adresi,

Doğum           Tarihi, Telefon Numarası

 

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 

Kanundan                                     Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması

IP Adresi ve Portu

·       KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

·       KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi

·       KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Hesap                           Güvenliğinin Sağlanması

Alternatif E-Posta Adresi, Mynet E- Posta             Adresi, Telefon Numarası, Doğum Tarihi

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA Haber Servislerine Abone Olunması

İÇEL MEDYA           E-Posta Adresi

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Anlık     Borsa              Hizmetinin Sunulması

Adı, Soyadı, Adres, Telefon Numarası

·   KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

·   KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

Kredi                             Hesaplama Hizmetinin Sunulması

Adı, Soyadı, Adres,

T.C.                         Kimlik Numarası, Telefon Numarası

·   KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

·   KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

Forex                              Hizmetinin Sunulması

Adı, Soyadı, Adres,

T.C.                         Kimlik Numarası, Telefon Numarası

·   KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

·   KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

Kullanıcılarla Abonelikten Doğan                                 İletişimin Sağlanması

Adı, Soyadı, İÇEL MEDYA E-Posta Adresi, Telefon Numarası

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Tahsilatın Gerçekleştirilmesi            ve Faturalandırmanın Gerçekleştirilmesi

Adı, Soyadı, Banka Hesap Bilgileri, Fatura Adresi, Kredi Kartı Bilgileri, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası, Vergi Kimlik Bilgileri, Adres

 

·   KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

·   KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

İÇEL MEDYA Oyunlarına Girişin Gerçekleştirilmesi

Adı,                Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Telefon Numarası, Üye Adı

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Müşteri                           Taleplerinin Toplanmasına  İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi

Adı,                Soyadı, Alternatif      E-Posta Adresi, İÇEL MEDYA E- Posta Adresi, Talep ve                   Şikayetler Kapsamında Alınabilecek                          Diğer Kişisel                              Veriler, Telefon Numarası

 

 

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması

  Çerez Bilgileri

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA İnternet       Sitesi Üzerinden   Üçüncü  Taraf Reklam   Faaliyetlerinin  ve Pazarlama                        Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

 

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

İşlenen Kişisel Veri

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

İÇEL MEDYA Profilinin Özelleştirilmesi

Cinsiyet

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

 

Doğum Tarihi

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Profil Resmi

KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi

İÇEL MEDYA Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları ile Giriş Yapılabilmesi

Facebook             ID, Google ID

KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin Sağlanması

Adı, Soyadı, Kredi Kartı                  Numarası,

Banka                         Hesap Bilgileri

KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

 

  1. İÇEL MEDYA Haberlerinde Yer Almanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

 

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

İşlenen Kişisel Veri

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

Haber Hizmetlerin Sunulması

Adı, Soyadı, Haber İçeriğinde               ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişiler,

 

 

 

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Özel

Nitelikli                         Kişisel Veriler

 

Kanundan                                    Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması

 IP Adresi ve Portu

·       KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

·       KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi

·       KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARIMI VE ALICILAR

İÇEL MEDYA Üyesi Olmanız Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:

 

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunucu Hizmetinin Alınması

Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Çerez Bilgileri, Facebook ID, Google ID, Mynet E- Posta Adresi, İÇEL MEDYA'ya Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Profil Resmi, Şifre, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Cinsiyet, Doğum Tarihi

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

Kişisel Bilgilendirme E-Postalarının Gönderilmesi

 

Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi

 

E-Posta Gönderim Hizmeti Sağlayıcı

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Borsa İstanbul ile Kurulan Sözleşme Uyarınca Finans Verilerinin Aktarılması

 

 

Adı, Soyadı, Adres

 

 

Borsa İstanbul

KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

 

 

Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi

Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, İÇEL MEDYA E-Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası

 

 

 

 

 

Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama

 

 

 

 

 

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet Alınması

 

Profil Resmi, Üye Adı

 

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

İÇEL MEDYA Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması

 

Çerez Bilgileri

 

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

 

Çerez Bilgileri

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

 

 

KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

 

3.Taraf Çerez Sağlayıcılar

İÇEL MEDYA Platformunu İÇEL MEDYA Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

 

 

 

 

 

Sunucu Hizmetinin Alınması

Adı, Soyadı, Alternatif E- Posta Adresi, İÇEL MEDYA E- Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefo Numarası, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri, Doğum Tarihi, Adres, Vergi Kimlik Bilgileri

 

 

 

 

 

 

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

 

 

 

 

KVKK Madde 5 (2)

(f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri                     işlemenin zorunlu olması

 

Müşteri                            Taleplerinin Toplanmasına  İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi

Adı, Soyadı, Alternatif E- Posta Adresi, İÇEL MEDYA E- Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası

 

Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama

KVKK Madde 5 (2)

(f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri                     işlemenin zorunlu olması

 

İÇEL MEDYA Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması

 

 

Çerez Bilgileri

 

 

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

KVKK Madde 5 (2)

(f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri                     işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

 

 

Çerez Bilgileri

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

 

KVKK Madde 5 (1) uyarınca;               açık rızanıza dayanarak

3.Taraf              Çerez Sağlayıcılar

 

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

Facebook ID Aracılığıyla İÇEL MEDYA Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının Yapılabilmesi

 

Çerez Bilgileri, Facebook ID

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

 

KVKK Madde 5 (1) uyarınca;               açık rızanıza dayanarak

3.Taraf Çerez Sağlayıcılar

İÇEL MEDYA Abonesi Olmanız Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

 

 

 

 

 

 

Sunucu Alınması

 

 

 

 

 

 

 

Hizmetinin

Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Banka Hesap Bilgileri, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Facebook ID, Fatura Adresi, Google ID, Kredi Kartı Bilgileri, İÇEL MEDYA E- Posta Adresi, Profil Resmi,

T.C. Kimlik Numarası, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri

 

 

 

 

 

 

 

Veri Merkezi Sağlayıcı

 

 

 

 

 

 

 

Hizmeti

 

 

 

 

KVKK Madde 5

(2) (f) uyarınca; veri  sorumlusunun meşru                 menfaati uyarınca          veri işlemenin zorunlu olması

 

 

 

Kişilere Bilgilendirme E- Postalarının Gönderilmesi

 

 

 

Adı, Soyadı, Mynet E-Posta Adresi

 

 

 

E-Posta                         Gönderim Hizmeti Sağlayıcı

KVKK Madde 5

(2) (f) uyarınca; veri  sorumlusunun meşru                 menfaati uyarınca          veri işlemenin zorunlu olması

 

 

 

Abonelik                         Ödemelerinin Tahsil Edilmesi

 

 

 

Adı, Soyadı, Kredi Bilgileri

 

 

 

Kartı

 

 

 

Ödeme Kuruluşu

 

 

 

Hizmeti

KVKK Madde 5

(2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için          tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 

Borsa İstanbul ile Kurulan Sözleşme Uyarınca Finans Verilerinin Aktarılması

 

 

Adı, Soyadı, Adres

 

 

Borsa İstanbul

KVKK Madde 5

(2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü

yerine

             

 

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

 

 

 

getirebilmesi için zorunlu olması

 

 

 

Kredi                             Hesaplama Hizmetinin Sunulması

 

 

Adı,        Soyadı,        Adres, Alternatif E-Posta Adresi,

T.C.      Kimlik              Numarası, Telefon Numarası

 

 

 

Kredi                       Hesaplama Hizmet Sağlayıcısı

KVKK Madde 5

(2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için       taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 

 

 

Forex                              Hizmetinin Sunulması

 

 

Adı,        Soyadı,        Adres, Alternatif E-Posta Adresi,

T.C.      Kimlik              Numarası, Telefon Numarası

 

 

 

Forex Sağlayıcısı

 

 

 

Hizmet

KVKK Madde 5

(2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için          tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması

 

 

Müşteri                           Taleplerinin Toplanmasına            İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi

 

Adı, Soyadı, Alternatif E- Posta Adresi, İÇEL MEDYA E- Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası

 

 

Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama

KVKK Madde 5

(2) (f) uyarınca; veri  sorumlusunun meşru     menfaati uyarınca           veri işlemenin zorunlu olması

 

 

Profil                          Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet Alınması

 

 

 

Profil Resmi, Üye Adı

KVKK Madde 5

(2) (f) uyarınca; veri  sorumlusunun meşru     menfaati uyarınca          veri işlemenin zorunlu olması

 

 

İÇEL MEDYA  Site             ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması

 

 

 

Çerez Bilgileri

 

 

 

Veri Merkezi Sağlayıcı

 

 

 

Hizmeti

KVKK Madde 5

(2) (f) uyarınca; veri  sorumlusunun meşru     menfaati uyarınca           veri işlemenin zorunlu olması

İÇEL MEDYA İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

 

 

Çerez Bilgileri

Veri Merkezi Sağlayıcı

Hizmeti

KVKK Madde 5

(1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

3.Taraf Sağlayıcılar

Çerez

İÇEL MEDYA Haberlerinde Yer Almanız Halinde Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:

Kişisel Verilerin Aktarım Amacı

Aktarılan Kişisel Veri

Alıcı Grupları

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Sunucu                              Hizmetinin Alınması

Adı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde                                           Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu

 

Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı

KVKK Madde 5

(2) (f) uyarınca; veri  sorumlusunun meşru                 menfaati uyarınca           veri işlemenin zorunlu olması

 

Yukarıda belirtilenlerin yanında, kişisel verileriniz bizden bu tür verileri istemeye yetkili olan düzenleyici ve denetleyici makamlara ve diğer kamu makam ve kurumlarına aktarılabilir.

ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SAYFALARI VE HİZMETLER

Site’de yer alan ya da Site’de bağlantısı olan ya da sizlerle ilişkimiz uyarınca verilerinizi toplayan, üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web mülkiyetleri (her çeşit uygulamalar dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın) dahil olmak üzere, üçüncü partilerin gizlilik, bilgi ve diğer uygulamaları, işbu Politika kapsamında değildir ve bu uygulamalardan dolayı sorumlu tutulamayız. Söz konusu site veya mülklerin bu Site’de yer alması ya da bağlantısının olması, Şirket’in bağlantı sağladığı içerikleri onayladığı ya da sizlerin bağlantılarda yer alan içeriğe ulaşmasını amaçladığı anlamına gelmemektedir. Bu doğrultuda, Şirket, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Kanunu’nun 4.maddesinin 2.fıkrası uyarınca,  söz konusu bağlantıların içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti etmemektedir.

GÜVENLİK

Kontrolümüz altındaki kişisel bilgilerin korunması için gerekli olan, organizasyonel, teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Eğer bizimle olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir inancınız söz konusu ise (örneğin bizimle paylaştığınız herhangi bir verinin güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız), lütfen aşağıdaki “Tercihleriniz ve Sahip Olduğunuz Haklar” bölümünde belirtildiği şekilde, sorunla ile ilgili olarak hemen bizi bilgilendirin.

SİTE’DE YER ALAN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN VE DİĞER KULLANICILARIN VERİLERİ

İÇEL MEDYA Üyesi ya da Abonesi olarak Site’yi kullanırken Site’ye yüklediğiniz içerikler, profilinizde yer alan temel bilgileriniz, haberlerin ya da diğer içeriklerin altına yorum yaptığınızda bu yorumlarda yer alan kişisel verilerinizin diğer İÇEL MEDYA kullanıcıları tarafından erişilebilir olacaktır. Bu kapsamda, Site’de gerekli olmadıkça kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı önermekteyiz. Aynı şekilde diğer kullanıcıların paylaştığı bilgilerin gizliliğine saygı göstermenizi beklemekteyiz. Diğer kullanıcıların kişisel verilerinin ilgili mevzuata aykırı kullanmanız halinde sorumluluk size ait olacaktır.

TERCİHLERİNİZ VE HAKLARINIZ

Bu Site üzerinde paylaştığınız bilgilerin doğru olması ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesi; KVKK uyarınca kişisel veriler üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanabilmeniz ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olup yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumlulukların size ait olacağını hatırlatmak isteriz.

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat kapsamında, KVKK Madde 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca;

Yazılı olarak Kayacı Mahallesi Bozburun Merkez Sokak No:28/1 Erdemli / Mersin adresine,

bilgi@icelmedya.com adresine daha önce Şirket’e bildirdiğiniz ve Şirket sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden elektronik posta yoluyla veya kayıtlı elektronik posta adresine kayıtlı elektronik posta yoluyla müracaat başvurunuzun ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.

POLİTİKADA GÜNCELLEME

Bu Politikada değişiklik yapabiliriz. Politikanın en son ne zaman gözden geçirildiğini görmek için, bu sayfanın üzerindeki, “SON GÜNCELLEME TARİHİ”ne bakınız. Bu Politikadaki herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Politika Site’de yayınlandığında yürürlüğe girer.

İÇEL MEDYA Yayıncılık Uluslararası Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetleri Şti.®️ ©️